Ränta på ränta-
kalkylator

Med vår Ränta på ränta-kalkylator får du möjligheten att se exakt hur ditt sparande hos SaveLend kan växa genom åren, bara genom att låta räntan arbeta för dig och dra nytta av fördelarna nedan:

 • Ökad tillväxt över tid

  Få ränta på ditt ursprungliga kapital och även den tidigare ackumulerade räntan.
 • Minskad risk

  Minska behovet av att ta stora risker genom att låta ränta-på-ränta arbeta för dig.

 • Tillväxt utan aktivt arbete

  Låt ditt kapital växa utan aktiv övervakning av dina investeringar.
Skapa konto

Förstå kraften i ränta på ränta-effekten!

Det sägs ofta att den som förstår ränta på ränta, tjänar på den, medan den som inte förstår den, betalar den. Genom att använda vår  Ränta på ränta-kalkylator kan du planera för framtiden och se hur små, regelbundna investeringar kan leda till betydande avkastning över tid.

 

Oavsett om du är en erfaren investerare eller i början av din ekonomiska resa, kommer vår Ränta på ränta-kalkylator att bli ett ovärderligt verktyg för att hjälpa dig att uppskatta potentialen i ditt sparande. Vänta inte! Upptäck hur ränta på ränta kan förvandla ditt sparande.

Målavkastningen för våra sparstrategier är 6,5-7,5 % för Balanserad och 8,0-10,0 % för Yield. Kalkylatorn är inställd på en förväntad avkastning på 7 % på investerat kapital på plattformen per år.

kr
kr
Jag vill investera i år

Varav ränta:

SaveLend - Varför ska jag välja SaveLend?

Räkna på ränta på ränta

Ränta på ränta, även känd som sammansatt ränta, är en av de mest kraftfulla principerna inom ekonomin. För att förstå dess styrka, tänk dig att du investerar en summa pengar som genererar ränta kontinuerligt. Genom året ackumulerar du ränta på din ursprungliga investering, och effekten börjar märkas nästan omgående.

Istället  för att enbart ackumulera ränta på din ursprungliga investering, börjar du också tjäna ränta på räntan som tillkommer löpande under året. Det innebär att varje räntekrona du tjänar snart börjar arbeta för sig själv, vilket förstärker din investerings tillväxt varje dag, vecka och månad.

Med tiden kan denna exponentiella tillväxt leda till imponerande resultat, vilket gör ränta på ränta till en central komponent för långsiktigt sparande och investerande.

Så fungerar SaveLend

Från att en kredit ges ut till att SaveLends investerare får sin avkastning är fyra parter inblandade:

 • Låntagare

  Ett företag eller en privatperson i behov av finansiering, exempelvis för att köpa en bil eller renovera ett lägenhetskomplex. Låntagaren hör av sig till en kreditförmedlare.
 • Kreditförmedlare

  En av SaveLend granskad och godkänd kreditförmedlare går igenom låneansökan från låntagaren. Om låneansökan möter kreditförmedlarens krav, betalas lånet ut samtidigt som en investering publiceras hos SaveLend.
 • SaveLend

  En digital marknadsplats för krediter, där kreditförmedlare publicerar lån och krediter som investerare på platformen får möjlighet att investera i.
 • Investerare Det här är du!

  Använder SaveLend för att investera i krediter. Låntagaren återbetalar amortering och ränta till SaveLends investerare. Det är så du får din avkastning!

Ränta på ränta med SaveLend

Hos SaveLend erbjuder vi en sparplattform där ditt sparande kan nå nya höjder. För oss handlar det inte bara om att förstå principen bakom ränta på ränta, utan att använda den för att skapa värde för våra användare. Vår plattform är designad för att ge dig en klar och tydlig överblick över dina investeringar, och för att se hur de växer över tid. SaveLend erbjuder tre sparstrategier: Balanserad, Yield och Frihet. Läs mer om strategierna och deras målavkastning här.

Läs om våra strategier