Välkommen till oss på SaveLend Group

SaveLend Group är ett svenskt snabbväxande fintechbolag inom segmentet peer-to-peer-lending (P2P). SaveLend Group är listat på Nasdaq First North och moderbolaget i en koncern som totalt består av 6 bolag.

Bolagets mission är positiv avkastning till alla sparare i alla länder och marknadsförhållanden. Visionen är att bli den ledande plattformen för alternativa investeringar i Europa. Detta ska uppnås genom att löpande erbjuda nya attraktiva produkter och tekniska lösningar.

Vi utmanar de etablerade finansiella aktörerna, framförallt genom innovativa produkter men också genom tillgänglighet och pris. Bolagets produkter och tjänster vänder sig till privata och institutionella investerare, privatpersoner och företag som söker kredit, samt stora och små transaktionsintensiva organisationer.

Att jobba hos SaveLend Group

Som tillväxtbolag rör vi oss snabbt framåt och har fokus på kontinuerlig utveckling av både Bolaget och personalen. Vårt mål är att ge våra anställda de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas i sina roller då vi vet att personalen är vår viktigaste tillgång. Vi vill att våra anställda ska tycka om att gå till jobbet och känna att de verkligen gör skillnad.

Vi värnar om våra anställda och erbjuder ett antal förmåner - allt från frukost på jobbet och kiropraktor varannan vecka till ett generöst friskvårdsbidrag.

utvecklare

Vi har för närvarande inga lediga tjänster

reception_cropped 2

Om SaveLend

SaveLend Group AB (publ), 559093-5176, är ett fintech-bolag med cirka 75 anställda och kontor i Sverige, Finland och Polen. Vår verksamhet utgår från vår sparplattform SaveLend och vår faktureringsplattform Billecta.

Sparplattformen gör det möjligt för sparare att få avkastning genom sparande i krediter, såsom företags-, fastighets- och konsumentkrediter samt fakturaköp i svenska kronor och euro. Faktureringsplattformen består av ett komplett faktureringssystem innehållandes bland annat kundreskontra, avisering och finansieringslösningar.

Grundades: 2014
Medarbetare: 75
Omsättning: 169,8 MSEK år 2023