Kampanjen är
avslutad

Grattis Dan Gustavsson som vann ett månadssparande på 1 000 kr i månaden i 10 år! 

Tack till alla som deltog i vårt jubileumslotteri! 

 • För att delta behöver du ha ett aktivt månadssparande
  med en dragning på minst 100 kr senast 28 februari.

 • Vinn ett tioårigt månadssparande på 1 000 kr i månaden,
  från mars 2024 till och med februari 2034.

 • Vinnaren dras och presenteras via mejl 1 mars.

Börja månadsspara

Spara med SaveLend

Med SaveLend sparar du i krediter och får avkastning i form av ränta utan mellanhänder! Vi erbjuder ett stort utbud av kredittyper med varierande löptid, kassaflöde, risk och avkastning. 

 • Avkastning utan tur och timing

  Skapa en stabil och hållbar portfölj  och minska risken för marknadssvängningar.

 • Ränta-på-ränta

  Återinvestera din avkastning i nya krediter och dra nytta av ränta-på-ränta effekten.
 • Automatiserad diversifiering

  Placera ditt kapital i hundratals olika krediter och sprid dina risker ytterligare.

Villkor för jubileumslotteriet:

Vårt jubileumslotteri gäller både nya och befintliga kunder som har ett aktivt månadssparande med dragning på minst 100 kr senast 28 februari 2024. Om du redan har ett aktivt månadssparande med dragning på minst 100 kr under februari månad, kommer du automatiskt att delta i lotteriet. Du som inte har ett aktivt månadssparande men vill delta i utlottningen behöver skapa ett konto om du inte redan har det, samt starta ett månadssparande med dragning senast 28 februari 2024. Gäller endast SEK-depåer och ett aktivt månadssparande per investerarkonto, det vill säga en “lott” per investerare oavsett antal aktiva månadssparanden.

Vinnaren av utlottningen får 1 000 kr i månadssparande kopplat till en SEK-depå med "Balanserad" eller "Yield" aktiv, insatt från SaveLend varje månad med start mars 2024 till och med februari 2034 (tidsperioden). Strategin i din valda depå måste vara aktiverad under hela tidsperioden för att ett månadssparande ska vara möjligt. Stänger du av din strategi under tidsperioden upphör också vinsten att betalas ut.

Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor har SaveLend rätt att följa upp och använda det vinnande kontots avkastningssiffror för månadssparande i vår marknadsföring fram till 31 mars 2034. För att vinsten ska betalas ut behöver vinnaren av utlottningen ge sitt samtycke till att SaveLend använder vinnarens namn och bild, utan någon kompensation, för marknadsföring i våra kanaler enligt lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Detta lotteri arrangeras som en tillfällig marknadsföringsåtgärd av SaveLend och utgör ett gratislotteri i samband med försäljning av varor eller tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi reserverar oss för eventuella produktförändringar och förbehåller oss rätten att ändra villkoren vid behov fram till februari 2034.