Förtur vid notering

Vi på SaveLend vill premiera våra investerare med möjligheten att få förtur i vår börsnotering. På denna sidan återfinns ytterligare information om hur ni kan gå tillväga för att ta del av vårt erbjudande.

toni-cuenca-W6FAXcJdLhU-unsplash

Tidsfristen för att ta del av vårt erbjudande om förtur har tyvärr passerat.

Det är fortfarande möjligt att anmäla intresse för att teckna aktier via din valda bank eller mäklare, men då tyvärr utan vårt erbjudande om förtur.

Första dag för handel på Nasdaq First North Growth Market är 9 juni kl.09:00.

Hur går det till?

Nedan återfinner du en sammanfattning av de olika stegen som krävs för att få möjlighet till förtur i vår notering. 

 • Ta del av prospektet

  Läs och ta del av prospektet på www.savelendgroup.se/ipo

  I prospektet hittar du mer information om SaveLend i stort och börsnoteringen i detalj. 

 • Teckna på Nordnet

  Anmäl intresse för ditt önskade antal aktier på www.nordnet.se

  Kom ihåg att du måste ha tillräckligt med likvida medel tillgängligt på ditt nordnet-konto från och med den 28 maj 2021 till 4 juni 2021.

 • Anmäl ditt intresse till SaveLend

  För att få möjlighet till förtur måste du också anmäla till oss att du tecknat hos Nordnet. Detta gör du genom att logga in på ditt SaveLend-konto och fylla i anmälningsformuläret på Översikts-sidan.  

 • Säkerställ att du möter kraven för att få förtur

  För att få möjlighet till förtur måste du ha minst 10 000 kronor insatt på ditt SaveLend-konto och SmartInvest igång under hela teckningsperioden.

  Läs mer om de olika nivåerna och kraven i FAQn längre ner på sidan. 

Alla är välkomna!

Alla är välkomna att ta del vårt erbjudande, oavsett om du varit investerare hos oss i flera år eller ännu inte skapat ditt konto. 

Så länge du möter kraven för att ta del av vårt erbjudande är du välkommen att följa med på vår resa!

halil-ibrahim-cetinkaya-SL7s6KYdGuQ-unsplash

Frågor, Svar och mer information

I denna sektionen hittar du mer information om precis vad som krävs för att du ska få möjlighet till förtur, viktiga datum att förhålla sig till med mer. 
 • Ja! Alla investerare på vår plattform som har 1 000 stk eller fler SaveLend-aktier får även en reducerad serviceavgift.

  Som standard är denna avgiften 10 % av intjänad ränta; men om du har minst 1 000 stk aktier uppgår denna till 9 % eller lägre.

  Ytterligare information om vårt bonussystem kommer vid senare tillfälle. 

 • Vi ämnar tilldela aktier till våra investerare enligt följande tabell:

  Investerat kapital hos SaveLend

  Förtur tilldelning av aktier

  Antal aktier á 7,5 SEK

  10 000 SEK

  5 250 SEK

  700

  20 000 SEK

  10 005 SEK

  1334

  30 000 SEK

  16 005 SEK

  2134

   

  Den uppmärksamme ser att om intresset är FÖR stort så kommer vi inte kunna ge alla plattformens investerare förtur enligt tabellen ovan. Skulle detta inträffa kommer så många som möjligt att få tilldelning på den lägsta nivån, därefter mellannivån och för de som har anmält mer intresse lottas tilldelning på högsta nivån. Skulle det bli övertecknat även i det lägsta intervallet kommer det att ske lottning även på den nivån.

 • Ja! Även nya investerare är välkomna att ta del av vårt erbjudande!

  Tänk på att du måste ha pengarna på ditt SaveLend-konto och att du har SmartInvest igång under hela teckningsperioden (14 maj 2021 - 28 maj 2021) för att få möjlighet till förtur.

   

  Skapa konto och få möjlighet till förtur!
 • Vi önskar såklart att alla som är med på notering ämnar investera hos oss i en längre period, men kravet för att få möjlighet till förtur är att du har tillräckligt med kapital på ditt SaveLend-konto samt SmartInvest aktiverat den 28 maj 2021.  

 • Du hittar relevant information om SaveLend, noteringen och nedladdningslänk till vårt prospekt på https://savelendgroup.se/ipo 
 • Anmäl intresse för ditt önskade antal aktier på www.nordnet.se

  Kom ihåg att du måste ha tillräckligt med likvida medel tillgängligt på ditt nordnet-konto från och med den 28 maj 2021 till 4 juni 2021.

 • När du tecknat hos Nordnet anmäler du detta till oss genom att logga in på https://invest.savelend.se och fyller i formuläret märkt med "Registrera tecknad IPO" som återfinns på översiktssidan. 

  Kom ihåg att du måste fullföra detta steget senast 28 maj 2021. 

 • Nej, i dagsläget är vår rekommendation att teckna via Nordnet om du vill ha möjlighet till förtur.